Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

Η αγανακτισμένη αγρότισσα

- Τι έκανε λέει;;;!!! Θα φορολογήσουν και τα αγροτεμάχια;;;!!!

Πέμπτη, Ιουνίου 20, 2013

ΝΕΡΙΤ, η συνομωσία!


Μπορεί η αξιόπιστη εφημερίδα να νομίζει ότι ανακάλυψε τον παγκόσμιο σιωνισμό πίσω από την ονομασία ΝΕΡΙΤ*, αλλά, οι αναγνώστες αυτού του μπλογκ μπορούν να πληροφορηθούν την ακόμη πιο σκοτεινή αλήθεια.

Κυρίες και κύριοι, δεν πρόκειται για συνομωσία του παγκόσμιου σιωνισμού, αλλά για συνομωσία των… να ηχήσουν τα τύμπανα, παρακαλώ, ΤΖΕΝΤΑΪ!!!

Μάλιστα, Νερίτ δεν είναι παρά ένα από τα δύο φεγγάρια του πλανήτη Όσσους από το σύμπαν του Πολέμου των Άστρων, όπου είχαν βρει καταφύγιο μερικοί εκπατριμένοι Νέτι, ενώ υπήρχε εκεί και στρατιωτική βάση κατά του Μανδαλοριανούς πολέμους. Για όσους ενδιαφέρονται, εδώ! Πολλά λοιπόν τα ερωτήματα που εγείρονται για την αληθινή ταυτότητα αυτών που μας κυβερνούν και ορίζουν τις τύχες του τόπου.

Πέρα από αυτά και όλα τα θλιβερά του κλεισίματος της ΕΡΤ, με απασχολεί και ένα άλλο ζήτημα, αυτό το «Ι» μέσα στο ξεΝΕΡΙΤ. Ως μεταφραστής, όπου με παίρνει, δίνω αγώνα για την καθιέρωση της λέξης «Διαδίκτυο» αντί του άκλιτου και ξενόφερτου «Ίντερνετ» που συχνά ακόμη και όταν χρησιμοποιείται σε ελληνικά κείμενα γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες. Δεν με πειράζουν οι ξένες λέξεις, αρκεί να μην υπάρχουν άλλες θαυμάσιες επιλογές στα Ελληνικά που να αποδίδουν το νόημά τους τόσο καλά και να είναι τόσο επιτυχημένες όσο σε αυτή την περίπτωση. Αν περάσει αυτό το ξεΝΕΡΙΤ θα είναι, όπως καταλαβαίνετε, μεγάλο πλήγμα για τον ιερό σκοπό μου. Αν δεν τους αρέσει το ΝΕΡΔΤ (ακούγεται μήπως σαν
nerd [σπασίκλας];), τέλος πάντων, ας κάτσουν κάτω να βρουν κάτι άλλο. Απορώ μάλιστα πώς ένα κόμμα με τόσους γλωσσαμύντορες και υπερπατριώτες, όπως η ΝουΔού, επέλεξε αυτό το ξεΝΕΡΙΤ. Μήπως υποκρύπτεται όντως συνομωσία; Μήπως να γράψω στον Φαήλο;

* Από την έρευνα που έκανα βρήκα ότι Νερίτ είναι γυναικείο όνομα στα Εβραϊκά που σημαίνει κάτι σαν κερί/αναμμένο κερί/φλόγα, κάτι σαν το δικό μας Φωτούλα δηλαδή,
εδώ και εδώ.

Και δύο ανακοινώσεις για φιλόζωους, εδώ και εδώ.


Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2013

Το τέρας

Η είδηση με τον υπέρτιτλο «Θαλάσσιο τέρας», εδώ.
Πολύ «νόστιμο» το σχόλιο του τύπου «
Έχω κυνηγήσει λιοντάρια και καφετιές αρκούδες. Πότε όμως δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. Ήταν σαν να σέρνω στο σκάφος μου ένα φορτηγό.» (Η υπογράμμιση δική μου.) Μιλάμε για τον φόβο και τον τρόμο στεριάς και θάλασσας. Μήπως λοιπόν ο τίτλος αντί για «Θαλάσσιο τέρας» θα έπρεπε να είναι «Ανθρώπινο τέρας»; Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι καρχαρίες είναι απειλούμενο είδος. Το ενθαρρυντικό είναι ότι στο YouTube που ανέβηκε το βίντεο (εδώ) έπεφτε άγριο κράξιμο όταν κοίταξα.

Άλλες σχετικές αναρτήσεις μου για τους καρχαρίες, εδώ και εδώ.



Σάββατο, Ιουνίου 01, 2013

Περί μιας πτυχής του αντιρατσιστικού

                                      - Βρέχει αντιρατσιστικά νομοσχέδια!
                                      - Ναι, να δούμε αν θα ψηφιστεί κανένα.

Καθ΄ υπερβολήν, θα έλεγα ότι, αν κάτι θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε παράνομο, αυτό δεν θα έπρεπε να είναι η αμφισβήτηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, αλλά η προβολή τους. Είναι o καλύτερος μοχλός για να υποκινηθούν οι γενοκτονίες και τα εγκλήματα του μέλλοντος.

Με κάποιο περίεργο τρόπο, η ανθρώπινη λογική λέει ότι κάτι που έγινε πριν από εκατό χρόνια είναι μια καλή δικαιολογία για να σκοτώσεις κάποιον άγνωστό σου που δεν σου έχει κάνει απολύτως τίποτα σήμερα. Ενίοτε, ακόμη και αν ανήκει σε εντελώς άσχετο έθνος/φυλή.

Κάποιες φορές, μάλιστα, ακόμη και η διεθνής κοινότητα μπορεί να σου αναγνωρίσει αυτό το δικαίωμα (αρκεί να εξυπηρετείς κάποια συμφέροντά της).

Όχι δεν αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο γεγονός/έθνος, όλα τα ανθρώπινα είναι πανανθρώπινα.

Πόσο πολύ αγαπάμε και εμείς, οι Έλληνες, τις αδικίες και τις σφαγές που έχουμε υποστεί. Είναι ένα πολύτιμο εθνικό κεφάλαιο και αιματηρή τροφή που χορηγούμε σε κάθε νέα γενιά, από τα πιο τρυφερά της χρόνια, και πόσο αγανακτούμε όποτε κάποιος πάει να πει ή νομίζουμε ότι πάει να πει κάτι άλλο.

Το φανταριλίκι ξεκινάει πολύ πριν από την ημερομηνία κατάταξης.

Φυσικά, η ιστορία εξάπτει τα πάθη. Αντί για επιστήμη που μας βοηθά να κατανοήσουμε τα μακροσκοπικά φαινόμενα και τα λάθη της ανθρωπότητας, γίνεται αθέμιτο πολιτικό εργαλείο, μέσο φανατισμού των μαζών και υπαρξιακό δεκανίκι που εξασφαλίζει τη διαιώνισή τους.

Ενδεικτικό του πόσο εξωφρενική είναι η όλη κατάσταση είναι ο εκφυλισμός της συζήτησης στο ποιες σφαγές/γεννοκτονίες επιτρέπεται ή απαγορεύεται να αμφισβητούνται, αναλόγως με το πώς θεωρεί κάθε παράταξη ότι εξυπηρετούντα οι σκοποί της. Αναμείνατε την έκδοση λίστας.



Για όσους ενδιαφέρονται πάντως να πληροφορηθούν τι ακριβώς προέβλεπε ο παλιός νόμος και τι ο νέος νόμος που προτάθηκε, εδώ ένα άρθρο, εδώ η πρόσφατη πρόταση νόμου, εδώ ο νόμος του 79.